Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 18

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 18 persones, 2 menys que dijous 1 d’abril. Actualment hi ha 10 persones a l’Hospital de Calella, 2 al sociosanitari de Calella i 6 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (01/04), a l’Hospital de Calella s’han registrat 5 ingressos i 7 altes, 2 de les quals han estat trasllats al sociosanitari de Calella i 2 són de pacients que s’han negativitzat però continuen ingressats al centre.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (01/04), s’han registrat 3 ingressos, 2 altes i 1 defunció.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (1/04) hi ha hagut 2 ingressos de pacients que provenien d’una de les plantes de medicina interna de l’hospital de Calella i també s’han comptabilitzat 2 altes, en aquest cas, són pacients que s’han negativitzat però continuen hospitalitzats al centre.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 178 punts i l’RT és de l’1. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 170 punts i l’RT és de l’0,67. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 260 punts i l’RT és de l’0,95.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, a dia d’avui no hi ha cap professional en aïllament per la Covid-19.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi limitant el contacte social, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X