Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 20

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 20 persones, 7 menys que dilluns 29 de març. Actualment hi ha 12 persones a l’Hospital de Calella, 2 al sociosanitari de Calella i 6 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (29/03), a l’Hospital de Calella s’han registrat 7 ingressos i 3 altes, 1 de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari, i 1 defunció.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (29/03), s’han registrat 2 ingressos i 7 altes, 3 de les quals s’han negativitzat però continuen ingressades al centre, i 1 defunció.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella no s’han comptabilitzat 4 altes, 2 de les quals de pacients que s’han negativitzat però continuen ingressats al centre.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 331 punts i l’RT és de l’2,44. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 356 punts i l’RT és de l’1,31. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 305 punts i l’RT és de l’1,30.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, a dia d’avui no hi ha cap professional en aïllament per la Covid-19.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi limitant el contacte social, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X