Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 25

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 25 persones, 7 més que dijous 8 d’abril. Actualment hi ha 11 persones a l’Hospital de Calella, 2 al sociosanitari de Calella i 12 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (08/04), a l’Hospital de Calella s’han registrat 7 ingressos i 6 altes, 1 dels quals és d’un pacient que s’ha negativitzat però continua ingressat al centre.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (08/04), s’han registrat 7 ingressos i 1 alta.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (08/04) no hi ha hagut cap canvi.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 201 punts i l’RT és de l’1,23. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 280 punts i l’RT és de l’1,14. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 273 punts i l’RT és de l’0,99.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, a dia d’avui no hi ha cap professional en aïllament per la Covid-19.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi limitant el contacte social, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X