Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 26

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 26 persones, 1 més que dilluns 12 d’abril. Actualment hi ha 9 persones a l’Hospital de Calella, 1 al sociosanitari de Calella i 16 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (12/04), a l’Hospital de Calella s’han registrat 3 nous positius i 5 altes, 1 de les quals és d’un pacient que s’ha negativitzat però continua ingressat al centre.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (12/04), s’han registrat 7 ingressos i 3 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre.

l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (12/04) s’ha registrat 1 alta d’un pacient que s’ha negativitzat, però continua ingressat al centre.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 174 punts i l’RT és de l’1,02. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 358 punts i l’RT és de l’1,45. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 338 punts i l’RT és de l’1,19.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals en aïllament per la Covid-19 és d’1 persona.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi limitant el contacte social, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X