Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 27

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 27 persones, 4 menys que dijous 25 de març. Actualment hi ha 9 persones a l’Hospital de Calella, 6 al sociosanitari de Calella i 12 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (25/03), a l’Hospital de Calella s’han registrat 2 ingressos i 4 altes, 1 de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (25/03), s’han registrat 4 ingressos i 6 altes, 2 de les quals són trasllats en d’altres centres sanitaris.

l’Hospital Sociosanitari de Calella no hi ha hagut cap canvi respecte a l’últim recompte (25/03).

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 231 punts i l’RT és de l’1,62. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 339 punts i l’RT és de l’1,49. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 248 punts i l’RT és de l’1,16.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals en aïllament per la Covid-19 és d’1 persona.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi limitant el contacte social, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X