Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 28 persones

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 28 persones, 5 menys que dijous 3 de desembre. Actualment hi ha 6 persones a l’Hospital de Calella, 6 al sociosanitari de Calella i 16 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (3/12), a l’Hospital de Calella s’han registrat 6 ingressos, 6 altes, de les quals dues són trasllats en altres centres sanitaris, i 1 defunció.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (3/12), s’han registrat 5 ingressos i 4 altes, de les quals una pertany a un pacient que ja s’ha negativizat però continua ingressat al centre.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (3/12) s’han registrat 3 ingressos, 4 altes, de les quals 3 són persones que han negativitzat en la darrera prova diagnòstica però continuen ingressades al centre, i 4 defuncions.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 190 punts i l’RT és del 0’78. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 178 punts i l’RT és del 0,97. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 268 punts i l’RT és del 1,03.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 4 persones i n’hi ha 1 de confinada per contacte estret amb un positiu.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X