Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 29

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 29 persones, 3 més que dilluns 15 d’abril. Actualment hi ha 13 persones a l’Hospital de Calella, cap al sociosanitari de Calella i 16 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (15/04), a l’Hospital de Calella s’han registrat 8 nous positius i 3 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari, i 1 defunció.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (15/04), no s’ha registrat cap nou ingrés i tampoc s’ha comptabilitzat cap alta.

l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (15/04) s’ha registrat 1 alta d’un pacient que s’ha negativitzat, però continua ingressat al centre. Amb aquesta alta el sociosanitari de Calella ja no té cap cas actiu de coronavirus i per aquest motiu el centre torna a ser qualificat de verd.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 152 punts i l’RT és de l’0,83. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 449 punts i l’RT és de l’1,37. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 336 punts i l’RT és de l’1,13.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals en aïllament per la Covid-19 és d’1 persona.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi limitant el contacte social, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X