Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 30 a l’Hospital de Calella, 26 al sociosanitari i 31 a Blanes

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva és de 87: 30 persones es troben a l’Hospital de Calella, 26 al sociosanitari i 31 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (09/11), a l’Hospital de Calella s’han registrat 15 ingressos, 21 altes, de les quals 2 són trasllats a altres centres hospitalaris i 3 al sociosanitari de Calella.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (09/11), s’han registrat 14 ingressos, 8 altes, de les quals 1 trasllat en un altre centre sanitari, i 3 defuncions.

I a l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (09/11) s’han 4 ingressos, 3 dels quals han estat trasllats de pacients amb necessitats sociosanitàries que estaven hospitalitzats en plantes de medicina interna de Calella. I s’han comptabilitzat 3 altes i 3 defuncions.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 683 punts i l’RT és de l’0’97. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 446 punts i l’RT és de l’0,88. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 651 punts i l’RT és de l’0,82.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 s’ha reduït fins a les 14 persones i hi ha 3 persones confinades per contacte estret amb un positiu.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

 

Accesibilidad
X