Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 31 persones

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 31 persones, 3 més que dilluns 7 de desembre. Actualment hi ha 8 persones a l’Hospital de Calella, 5 al sociosanitari de Calella i 18 a l’Hospital de Blanes.
Tenint en compte l’últim recompte (7/12), a l’Hospital de Calella s’han registrat 2 ingressos, cap altra i cap defunció.
l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (7/12), s’han registrat 6 ingressos, 1 alta i 3 defuncions.
l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (7/12) s’ha registrat 1 ingrés i 2 altes, les dues són persones que han negativitzat en la darrera prova diagnòstica però continuen ingressades al centre.
Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 209 punts i l’RT és del 0’92. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 127 punts i l’RT és del 0,68. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 269 punts i l’RT és del 1,02.
Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 3 persones i n’hi ha 2 de confinades per contacte estret amb un positiu.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X