Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 31

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 31 persones, 2 menys que dilluns 22 de març. Actualment hi ha 11 persones a l’Hospital de Calella, 6 al sociosanitari de Calella i 14 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (22/03), a l’Hospital de Calella s’ha registrat 1 ingrés i 3 altes, 1 de les quals un trasllat al sociosanitari de Calella.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (22/03), s’han registrat 6 ingressos i 3 altes.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (22/03) s’ha registrat 1 ingrés, aquest ha estat d’un pacient amb necessitats sociosanitàries ingressat a la Unitat de Medicina Interna de l’Hospital de Calella, i s’han comptabilitzat 4 altes.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 68 punts i l’RT és de l’0,57. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 284 punts i l’RT és de l’1,71. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 191 punts i l’RT és de l’1,06.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals en aïllament per la Covid-19 és d’1 persona.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi limitant el contacte social, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X