Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 33 persones

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 33 persones: 7 persones a l’Hospital de Calella, 11 al sociosanitari de Calella i 15 a l’Hospital de Blanes.
Tenint en compte l’últim recompte (30/11), a l’Hospital de Calella s’han registrat 6 ingressos i 9 altes, de les quals dues són un trasllat al sociosanitari de Calella i 3 són pacients que ja s’han negativitzat, però continuen ingressats al centre.
l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (30/11), s’han registrat 5 ingressos i 2 altes, de les quals una és una persones que ja s’ha negativizat però continua ingressades al centre.
l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (30/11) s’han registrat 5 ingressos, 2 d’ells són trasllat de pacients amb necessitats sociosanitàries hospitalitzats en una de les plantes de medicina interna de Calella, 4 altes, dosde les quals s’han negativitzat però continuen ingressades al centre, i 1 defunció.
Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 246 punts i l’RT és del 0’89. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 243 punts i l’RT és del 1,24. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 289 punts i l’RT és del 1,01.
Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 5 persones i n’hi ha 1 de confinada per contacte estret amb un positiu.
Accesibilidad
X