Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 33

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 33 persones, 6 menys que dijous 18 de març. Actualment hi ha 13 persones a l’Hospital de Calella, 9 al sociosanitari de Calella i 11 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (18/03), a l’Hospital de Calella s’han registrat 3 ingressos i 5 altes, dues de les quals són trasllats a d’altres centres sanitaris, i 2 defuncions.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (18/03), s’han registrat 4 ingressos i 5 altes.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (18/03) no s’ha registrat cap ingrés i s’ha comptabilitzat 1 defunció.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 141 punts i l’RT és de l’1,07. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 218 punts i l’RT és de l’1,76. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 190 punts i l’RT és de l’1,10.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals en aïllament per la Covid-19 és de 3 persones.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi limitant el contacte social, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X