Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 36 a l’Hospital de Calella, 28 al sociosanitari i 28 a Blanes

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 36 persones a l’Hospital de Calella, 28 al sociosanitari i 28 a Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (05/11), a l’Hospital de Calella s’han registrat 16 ingressos, 18 altes, de les quals 2 són trasllats a altres centres hospitalaris, 8 al sociosanitari de Calella i 1 pacient continua ingressat, però ja ha negativitzat en la darrera prova, i s’han comptabilitzat 4 defuncions.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (05/11), s’han registrat 8 ingressos, 10 altes, de les quals 1 trasllat en un altre centre sanitari i 1 pacient ja ha negativitzat en l’última prova que se li ha realitzat, però continua ingressat, i 2 defuncions.

I a l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (05/11) s’han registrat 8 ingressos, aquests són pacients amb necessitats sociosanitàries que havien ingressat a plantes de medicina interna de l’Hospital de Calella. I s’han comptabilitzat 2 altes (1 trasllat en un altre centre i un pacient ja ha negativitzat en la darrera prova) i 1 defunció.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 754 punts i l’RT és de l’1’01. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 462 punts i l’RT és de l’0,98. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 767 punts i l’RT és de l’0,90.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 21 persones. En aquests moments no hi ha cap persona confinada per contacte estret amb un positiu.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X