Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 38

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 38 persones, 8 menys que dilluns 21 de desembre. Actualment hi ha 22 persones a l’Hospital de Calella, 5 al sociosanitari de Calella i 11 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (21/12), a l’Hospital de Calella s’han registrat 8 ingressos i 7 altes, de les quals tres són pacients que ja s’han negativitzat, però continuen ingressats al centre, i 1 defunció.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (21/12), s’han registrat 3 ingressos, 8 altes, una de les quals és un pacient que ja s’ha negativitzat, però continua ingressat al centre.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (21/12) no s’ha registrat cap ingrés, 1 alta d’un pacient que ja s’ha negativitzat, però continua ingressat al centre, i 2 defuncions.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 480 punts i l’RT és del 1,28. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 296 punts i l’RT és de l’1,13. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 517 punts i l’RT és del 1,32.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 6 persones i n’hi ha 11 de confinades per contacte estret amb un positiu.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X