Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 39

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 39 persones, 2 menys que dilluns 15 de març. Actualment hi ha 17 persones a l’Hospital de Calella,10 al sociosanitari de Calella i 12 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (15/03), a l’Hospital de Calella s’ha registrat 1 ingrés i 1 alta.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (15/03), s’han registrat 2 ingressos i 2 altes, una de les quals és d’un pacient que ja ha negativitzat, però continua ingressat al centre.

l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (15/03) s’ha registrat 1 ingrés i 3 altes, dues de les quals són de pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 179 punts i l’RT és de l’1,06. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 132 punts i l’RT és de l’1,44. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 182 punts i l’RT és de l’1,01.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals en aïllament per la Covid-19 és de 3 persones.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi limitant el contacte social, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X