Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la CSMS és de 40 persones

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 9 persones a l’Hospital de Calella, 17 al sociosanitari de Calella, 13 a l’Hospital de Blanes i 1 persona al sociosanitari de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (23/11), a l’Hospital de Calella s’han registrat 3 ingressos, 11 altes, de les quals una és un trasllat en un altre centre hospitalarism i 2 al sociosanitari de Calella; i una defunció.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (23/11), s’han registrat 5 ingressos, 7 altes, i una defunció.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (23/11) s’han registrat 2 ingressos, tots dos són trasllats de pacients amb necessitats sociosanitàries hospitalitzat en una de les plantes de medicina interna de Calella, 6 altes i 4 defuncions.

I pel que fa a l’Hospital-Asil Sant Jaume de Blanes, s’ha registrat un nou cas positiu.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 297 punts i l’RT és del 0’87. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 154 punts i l’RT és del 0,61. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 289 punts i l’RT és del 0,76

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és d’11 persones i n’hi ha 4 de confinades per contacte estret amb un positiu.

Accesibilidad
X