Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 41

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 41 persones, 1 menys que dijous 11 de març. Actualment hi ha 17 persones a l’Hospital de Calella,12 al sociosanitari de Calella i 12 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (11/03), a l’Hospital de Calella s’han registrat 5 ingressos i 4 altes, 1 de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari, i 1 al Sociosanitari de Calella.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (11/03), s’han registrat 2 ingressos, 3 altes, les tres són de pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre, i 2 defuncions.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (11/03) s’han registrat 2 ingressos, un dels quals és un pacient amb necessitats sociosanitàries ingressat a la Unitat de Medicina Interna de l’Hospital de Calella. També s’ha comptabilitzat 1 alta d’un pacient que ja ha negativitzat, però continua ingressat al centre.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 123 punts i l’RT és del 0,74. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 85 punts i l’RT és del 0,97. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 149 punts i l’RT és de 0,82.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals  positius i en aïllament per la Covid-19 és d’1 persona.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi limitant el contacte social, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X