Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 42

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 42 persones, 8 menys que dilluns 8 de març. Actualment hi ha 16 persones a l’Hospital de Calella,11 al sociosanitari de Calella i 15 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (08/03), a l’Hospital de Calella s’han registrat 6 ingressos, 7 altes, 2 de les quals són trasllats en d’altres centres sanitaris, i 3 al Sociosanitari de Calella, i 4 defuncions.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (08/03), s’han registrat 1 ingrés, 5 altes, 2 de les quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre, i una defunció

l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (08/03) s’han registrat 3 ingressos, que pertanyen a pacients amb necessitats sociosanitàries ingressats a la Unitat de Medicina Interna de l’Hospital de Calella. També s’ha comptabilitzat 1 alta.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 169 punts i l’RT és del 0,79. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 89 punts i l’RT és del 0,95. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 183 punts i l’RT és de 0,88.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals en aïllament per la Covid-19 és de 5 persones.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi limitant el contacte social, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X