Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 43

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 43 persones, 5 més que dijous 24 de desembre. Actualment hi ha 25 persones a l’Hospital de Calella, 6 al sociosanitari de Calella i 12 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (24/12), a l’Hospital de Calella s’han registrat 12 ingressos, 5 altes, i 4 defuncions.

l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (24/12), s’han registrat 6 ingressos, 4 altes, dues de les quals són trasllats a d’altres centres sanitaris, i 1 defunció.

l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (24/12) s’han registrat 2 ingressos i 1 alta d’un pacient que ja s’ha negativitzat, però continua ingressat al centre.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 377 punts i l’RT és del 0,92. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 299 punts i l’RT és de l’1,00. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 439 punts i l’RT és del 1,01.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 5 persones i n’hi ha 9 de confinades per contacte estret amb un positiu.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X