Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 44

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 44 persones, 1 menys que dilluns 1 de març. Actualment hi ha 18 persones a l’Hospital de Calella, 10 al sociosanitari de Calella i 16 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (01/03), a l’Hospital de Calella s’han registrat 14 nous positius i 9 altes, 3 de les quals són trasllats al Sociosanitari de Calella, i 1 és d’un pacient que ja s’ha negativitzat però continua ingressat al centre. També s’ha registrat 1 defunció.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (01/03), s’han registrat 1 ingrés, 3 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari, i 1 defunció.

l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (01/03) s’han registrat 3 ingressos, tots tres de pacients amb necessitats sociosanitàries ingressats a la Unitat de Medicina Interna de l’Hospital de Calella. També s’han comptabilitzat 4 altes, 3 de les quals són pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre, i 1 defunció.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 298 punts i l’RT és de l’1,45. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 111 punts i l’RT és de l’1,07. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 223 punts i l’RT és de 0,92.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment no hi ha cap professional en aïllament per la Covid-19.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi limitant el contacte social, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X