Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 44

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 44 persones,8 menys que dilluns 22 de febrer. Actualment hi ha 10 persones a l’Hospital de Calella, 16 al sociosanitari de Calella i 18 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (22/02), a l’Hospital de Calella s’han registrat 2 ingressos i 10 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari, 4 són trasllats al Sociosanitari de Calella i 2 són pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (22/02), s’han registrat 2 ingressos, cap alta i cap defunció.

l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (22/02) s’han regitrat 5 ingressos, 4 dels quals són pacients amb necessitats sociosanitàries ingressats a la Unitat de Medicina Interna de l’Hospital de Calella. També s’han comptabilitzat 7 altes, 6 de les quals són pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 146 punts i l’RT és del 0,58. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 133 punts i l’RT és de l’1,48. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 264 punts i l’RT és de 0,93.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 6 persones.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi limitant el contacte social, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X