Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 45

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 45 persones, 2 més que dilluns 28 de desembre. Actualment hi ha 21 persones a l’Hospital de Calella, 8 al sociosanitari de Calella i 16 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (28/12), a l’Hospital de Calella s’han registrat 13 ingressos i 17 altes, dues de les quals són un trasllat al sociosanitari de Calella.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (28/12), s’han registrat 5 ingressos i 1 alta.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (28/12) s’han registrat 3 ingressos, dos dels quals són de pacients amb necessitats sociosanitàries hospitalitzats en una de les plantes de medicina interna de Calella, i 1 alta.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 309 punts i l’RT és del 0,77. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 311 punts i l’RT és de l’1,02. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 354 punts i l’RT és del 0,83.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 16 persones i n’hi ha 7 de confinades per contacte estret amb un positiu.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X