Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 46

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 46 persones, 3 més que diijous 17 de desembre. Actualment hi ha 22 persones a l’Hospital de Calella, 8 al sociosanitari de Calella i 16 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (17/12), a l’Hospital de Calella s’han registrat 9 ingressos i 5 altes, de les quals una és un trasllat al sociosanitari de Calella i una és un trasllat en un altre centre sanitari.

l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (17/12), s’han registrat 3 ingressos, 2 altes, totes dues de pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre, i 1 defunció.

l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (17/12) s’han registrat 3 ingressos, 1 d’ells és un trasllat d’un pacient amb necessitats sociosanitàries hospitalitzat en una de les plantes de medicina interna de Calella, 2 altes, totes dues són pacients que ja s’ha negativitzat, però continuen ingressats al centre, i 2 defuncions

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 540 punts i l’RT és del 1,68. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 348 punts i l’RT és de l’1,47. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 531 punts i l’RT és del 1,49.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 5 persones i n’hi ha 8 de confinades per contacte estret amb un positiu.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X