Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 50

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 50 persones, 6 més que dijous 4 de març. Actualment hi ha 21 persones a l’Hospital de Calella, 9 al sociosanitari de Calella i 20 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (04/03), a l’Hospital de Calella s’han registrat 11 nous positius, 5 dels quals són pacients de la segona planta de Medicina Interna a qui se’ls hi ha realitzat el cribratge arran dels casos apareguts en aquesta unitat la setmana passada entre els hospitalitzats. També s’han comptabilitzat 6 altes, 2 de les quals són trasllats al Sociosanitari de Calella, i 2 defuncions.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (04/03), s’han registrat 6 ingressos i 2 altes, 1 de les quals és un pacient que ja ha negativitzat, però continua ingressat al centre.

l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (04/03) s’han registrat 2 ingressos, que pertanyen a pacients amb necessitats sociosanitàries ingressats a la Unitat de Medicina Interna de l’Hospital de Calella. També s’han comptabilitzat 2 altes, les dues de pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre, i 1 defunció.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 240 punts i l’RT és de l’1,12. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 93 punts i l’RT és del 0,91. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 203 punts i l’RT és de 0,92.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és d’1 persona.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi limitant el contacte social, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X