Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 52

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 52 persones, 7 menys que dilluns 15 de febrer. Actualment hi ha 14 persones a l’Hospital de Calella, 23 al sociosanitari de Calella i 15 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (15/02), a l’Hospital de Calella s’han registrat 7 ingressos i 10 altes, dues de les quals són trasllats en d’altres centres sanitaris i una és d’un pacient que ja s’ha negativitzat però continua ingessat al centre.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (15/02), s’han registrat 3 ingressos i 5 altes, una de les quals és un trasllat al Sociosanitari de Calella, i una és d’un pacient que ja s’ha negativitzat però continua ingessat al centre.

l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (15/02) s’han registrat 3 nous ingressos, un dels quals és un pacient amb necessitats sociosanitàries ingressat a la unitat de Medicina Interna de l’Hospital de Blanes. També s’han registrat 2 altes, totes dues de pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre, i 2 defuncions.

Pel que fa a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar ja no hi ha cap pacient positiu per coronavirus, després que es practiqués el test ELISA als pacients positius per conèixer la seva immunitat davant la malaltia i tots hagin generat anticossos. Per tant, torna a ser un centre verd, tal com ja es va informar ahir dimecres.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 389 punts i l’RT és de l’1,17. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 68 punts i l’RT és del 0,56. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 304 punts i l’RT és de 0,88.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 9 persones.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi limitant el contacte social, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X