Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 53

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 53 persones, 8 més que dijous 31 de desembre. Actualment hi ha 29 persones a l’Hospital de Calella, 8 al sociosanitari de Calella i 16 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (31/12), a l’Hospital de Calella s’han registrat 16 ingressos, 7 altes, dues de les quals són pacients que ja s’han negativitzat, però continuen ingressats al centre, i 1 defunció.

l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (31/12), s’han registrat 5 ingressos, 4 altes, una de les quals és un trasllat al sociosanitari de Calella i una a un altre centre sanitari, i 1 defunció.

l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (31/12) s’han registrat 3 ingressos, un dels quals és un pacient amb necessitats sociosanitàries hospitalitzat en una de les plantes de medicina interna de l’Hospital de Blanes, i 1 alta d’un pacient que ja s’ha negativitzat, però que continua ingressat al centre.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 599 punts i l’RT és del 1,33. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 504 punts i l’RT és de l’1,32. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 537 punts i l’RT és del 1,18.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 24 persones i n’hi ha 7 de confinades per contacte estret amb un positiu.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X