Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 59: 18 a l’Hospital de Calella, 25 al sociosanitari i 16 a Blanes

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 18 persones a l’Hospital de Calella, 25 al sociosanitari i 16 a Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (19/11), a l’Hospital de Calella s’han registrat 7 ingressos, 16 altes, de les quals una és un trasllat en un altre centre hospitalaris i 2 al Sociosanitari de Calella; i 1 defunció.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (19/11), s’han registrat 3 ingressos, 8 altes, de les quals una és un trasllat en un altre centre hospitalari i una és un pacient que ha negativitzat però continua ingressat a l’hospital, i 1 defunció.

I a l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (19/11) s’han registrat 6 ingressos, dos dels quals han estat trasllats de pacients amb necessitats sociosanitàries hospitalitzat en una de les plantes de medicina interna de Calella, 5 altes i 4 defuncions.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 299 punts i l’RT és del 0’79. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 298 punts i l’RT és del 0,76. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 211 punts i l’RT és del 0,71

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és d’11 persones i n’hi ha 2 de confinades per contacte estret amb un positiu.

Accesibilidad
X