Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 59

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 59 persones, 4 menys que dijous 11 de febrer. Actualment hi ha 17 persones a l’Hospital de Calella, 24 al sociosanitari de Calella, 17 a l’Hospital de Blanes i 1 al sociosanitari de Lloret de Mar.

Tenint en compte l’últim recompte (11/02), a l’Hospital de Calella s’han registrat 4 ingressos, 3 altes i 1 defunció.

l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (11/02), s’han registrat 5 ingressos i 4 altes.

l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (11/02) s’han registrat 2 nous ingressos, 6 altes, quate d’elles de pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre, i 1 defunció.

l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar no hi ha hagut cap canvi respecte al passat 11 de febrer. Continua un pacient en aïllament a qui avui se li ha practicat novament un test serològic per conèixer la seva immunitat.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 291 punts i l’RT és del 0,88. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 121 punts i l’RT és del 0,79. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 316 punts i l’RT és de 0,87.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 13 persones.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi limitant el contacte social, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X