Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 67

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 67 persones, els mateixos que el dilluns 11 de gener. Actualment hi ha 31 persones a l’Hospital de Calella, 21 al sociosanitari de Calella i 15 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (11/01), a l’Hospital de Calella s’han registrat 14 nous positius, hi ha hagut 15 altes, 1 de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari i 6 al sociosanitari de Calella i 1 pacient ja s’ha negativitzat, però continua ingressat al centre, i 1 defunció.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (11/01), s’han registrat 2 ingressos, 4 altes i 2 defuncions.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (11/01) s’han registrat 6 nous positius, tots ells trasllats de pacients amb necessitats sociosanitàries ingressat a la unitat de medicina interna de l’Hospital de Calella, i 1 alta d’un pacient que ha negativitzat, però continua ingressat al centre.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 749 punts i l’RT és del 1,19. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 506 punts i l’RT és del 1,08. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 601 punts i l’RT és de l’1,13.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X