Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 67

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 67 persones, 4 menys que dijous 7 de gener. Actualment hi ha 32 persones a l’Hospital de Calella, 16 al sociosanitari de Calella i 19 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (07/01), a l’Hospital de Calella s’han registrat 15 nous positius, hi ha hagut 9 altes, dues de les quals són trasllats a altres centres sanitaris, una és un trasllat al sociosanitari de Calella i una és un pacient que ja s’ha negativitzat, però continua ingressat al centre, i 7 defuncions.

l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (07/01), s’han registrat 7 ingressos i 8 altes, una de les quals és un pacient que ja s’ha negativitzat, però continua ingressat al centre.

l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (07/01) s’han registrat 5 nous positius, un dels quals és un trasllat d’un pacient amb necessitats sociosanitàries ingressat a la unitat de medicina interna de l’Hospital de Calella, mentre que els altres 4 corresponen al cribratge realitzat la setmana passada als pacients de la unitat de llarga estada. Fins ara, i arran d’aquest cribratge s’han comptabilitzat un total de 14 positius.  S’han registrat 6 altes, totes de pacients que ja s’han negativitzat, però continuen ingressats al centre, i 1 defunció.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 672 punts i l’RT és del 1,19. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 388 punts i l’RT és del 0,93. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 522 punts i l’RT és de l’1,09.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 29 persones i n’hi ha 4 de confinades per contacte estret amb un positiu.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X