Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 71

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 71 persones, 18 més que dilluns 4 de gener. Actualment hi ha 33 persones a l’Hospital de Calella, 18 al sociosanitari de Calella i 20 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (04/01), a l’Hospital de Calella s’han registrat 13 ingressos, 7 altes, dues de les quals són trasllat a altres centres sanitaris, i 2 defuncions.

l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (04/01), s’han registrat 8 ingressos, 3 altes, una de les quals és un trasllat a un altre centre sanitari, i 1 defunció.

l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (04/01) s’han registrat 10 nous positius. Aquests corresponen al cribratge realitzat als pacients de la unitat de llarga estada després que es detectessin 2 positius entre els pacients hospitalitzats a la planta, i del qual ja es va informar el passat dimarts. No s’ha registrat cap alta ni cap defunció.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 715 punts i l’RT és del 1,56. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 529 punts i l’RT és de l’1,33. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 602 punts i l’RT és del 1,35.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 29 persones i n’hi ha 4 de confinades per contacte estret amb un positiu.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X