Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 77

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 77 persones, el mateix que dilluns 18 de gener. Actualment hi ha 31 persones a l’Hospital de Calella, 30 al sociosanitari de Calella i 16 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (18/01), a l’Hospital de Calella s’han registrat 12 nous positius, hi ha hagut 14 altes, 2 de les quals són trasllats en altres centres sanitaris i 4 al sociosanitari de Calella, i 3 defuncions.

l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (18/01), s’han registrat 9 ingressos, 5 altes i 3 defuncions.

l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (18/01) s’han registrat 5 nous ingressos, 4 dels quals són trasllats de pacients amb necessitats sociosanitàries ingressats a la unitat de medicina interna de l’Hospital de Calella i hi ha hagut 1 defunció.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 560 punts i l’RT és del 0,86. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 431 punts i l’RT és del 0,93. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 530 punts i l’RT és de l’0,97.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 74 persones.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X