Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 78: 28 a l’Hospital de Calella, 28 al sociosanitari i 22 a Blanes

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 28 persones a l’Hospital de Calella, 28 al sociosanitari i 22 a Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (16/11), a l’Hospital de Calella s’han registrat 14 ingressos i 11 altes, de les quals una és un trasllat en un altre centre hospitalaris.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (16/11), s’ha registrat 1 ingrés, 9 altes, de les quals una és un trasllat al sociosanitari de Calella, i 2 defuncions.

I a l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (16/11) s’han registrat 7 ingressos, un dels quals ha estat un trasllat d’un pacient amb necessitats sociosanitàries hospitalitzat en una de les plantes de medicina interna de Blanes. I també s’han comptabilitzat 4 altes.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 350 punts i l’RT és del 0’65. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 298 punts i l’RT és del 0,76. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 442 punts i l’RT és del 0,78.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 10 persones i hi ha 3 persones confinades per contacte estret amb un positiu.

Accesibilidad
X