Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 82 persones: 25 a l’Hospital de Calella, 25 al sociosanitari i 32 a Blanes

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 25 persones a l’Hospital de Calella, 25 al sociosanitari i 32 a Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (12/11), a l’Hospital de Calella s’han registrat 11 ingressos, 14 altes, de les quals 1 és un trasllat en un altre centre hospitalaris i 3 al sociosanitari de Calella, i 2 defuncions.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (12/11), s’han registrat 7 ingressos i 6 altes.

I a l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (12/11) s’han registrat 4 ingressos, 3 dels quals han estat trasllats de pacients amb necessitats sociosanitàries que estaven hospitalitzats en plantes de medicina interna de Calella. També s’han comptabilitzat 4 altes i 1 defunció.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 413 punts i l’RT és del 0’69. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 349 punts i l’RT és del 0,82. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 464 punts i l’RT és del 0,72.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 15 persones i hi ha 5 persones confinades per contacte estret amb un positiu.

Accesibilidad
X