Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 86

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 86 persones, 1 menys que dijous 4 de febrer. Actualment hi ha 29 persones a l’Hospital de Calella, 30 al sociosanitari de Calella, 18 a l’Hospital de Blanes i 9 al sociosanitari de Lloret de Mar.

Tenint en compte l’últim recompte (04/02), a l’Hospital de Calella s’han registrat 8 ingressos i 12 altes, 4 de les quals són trasllats al sociosanitari de Calella.

l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (04/02), s’han registrat 4 ingressos, 1 alta, en aquest cas correspon a un pacient que ja s’ha negativitzat però continua ingressat al centre, i 1 defunció.

l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (04/02) s’han registrat 5 nous ingressos, 4 dels quals són trasllats de pacients amb necessitats sociosanitàries ingressats a la unitat de medicina interna de l’Hospital de Calella. També s’han comptabilitzat 3 altes, totes elles de pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre, i 1 defunció.

l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar no hi ha hagut cap canvi des de l’últim cribratge realitzat al centre. Es mantenen els 9 pacients positius i en aïllament.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 358 punts i l’RT és del 0,82. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 159 punts i l’RT és del 0,74. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 391 punts i l’RT és de 0,91.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 23 persones.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X