Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 87

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 87 persones, 26 menys que dilluns 1 de febrer. Actualment hi ha 33 persones a l’Hospital de Calella, 29 al sociosanitari de Calella, 16 a l’Hospital de Blanes i 9 al sociosanitari de Lloret de Mar.

Tenint en compte l’últim recompte (01/02), a l’Hospital de Calella s’han registrat 13 ingressos, hi ha hagut 23 altes, de les quals 1 és un trasllat en un altre centre sanitari i 5 al sociosanitari de Calella, i 2 són pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre, i 1 defunció.

l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (01/02), s’han registrat 4 ingressos i 8 altes, una de les quals és un trasllat al sociosanitari de Calella.

l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (01/02) s’han registrat 6 nous ingressos, 5 dels quals són trasllats de pacients amb necessitats sociosanitàries ingressats a la unitat de medicina interna de l’Hospital de Calella i 1 a la unitat de medicina interna de l’hospital de Blanes. També s’ha comptabilitzat 13 altes, 10 de les quals són pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre i 4 defuncions.

l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar no s’ha detectat cap nou positiu. Es mantenen les 9 persones arran del cribratge realitzat la setmana passada al centre.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 383 punts i l’RT és del 0,76. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 190 punts i l’RT és del 0,64. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 458 punts i l’RT és de 0,97.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 22 persones.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X