Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 93

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 93 persones,16 més que dijous 21 de gener. Actualment hi ha 43 persones a l’Hospital de Calella, 34 al sociosanitari de Calella i 16 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (21/01), a l’Hospital de Calella s’han registrat 22 nous positius, hi ha hagut 6 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre sanitaris, i 3 defuncions.

l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (21/01), s’han registrat 5 ingressos, 2 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari, i 3 defuncions.

l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (21/01) s’han registrat 9 nous ingressos, 2 altes i 3 defuncions.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 523 punts i l’RT és del 0,87. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 415 punts i l’RT és del 0,93. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 488 punts i l’RT és de 0,91.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 76 persones.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X