Loading...
Buscar

Celebrada la primera reunió del Consell Local de Salut de Lloret de Mar

  • Està presidit per l’alcalde i el composen els departaments vinculats amb l’àmbit de la salut i diferents representants dels àmbits d’hospitalització, atenció primària i sociosanitària de la Corporació

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Lloret de Mar ha estat l’escenari de la primera reunió del Consell Local de Salut de Lloret, presidit per l’alcalde del municipi, Adrià Lamelas, i integrat pel gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Ramon Cunillera, acompanyat d’alguns membres de l’equip directiu, el regidor de Salut, Joan Escalona, el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Martínez, el regidor de Benestar i Família, Alejandro Pérez, el regidor de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, Frederic Guich, i el Síndic de Lloret, David Tejero.

Durant aquesta primera reunió s’han establert els següents acords: la periodicitat de les reunions que s’ha marcat de forma trimestral; compartir indicadors generals dels diferents àmbits d’atenció sanitària; impulsar conjuntament campanyes de sensibilització i conscienciació, i treballar per aconseguir un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) per resoldre urgències de baixa i mitjana complexitat amb equip de radiologia i point of care.

La Corporació gestiona els Hospitals de Blanes i Calella i, concretament a Lloret, des de l’Àrea Bàsica de Salut, el CAP Agustí Cabañas (CAP Lloret Centre) i el CAP Dr. Fco. Benito Inaraja (CAP Rieral), l’Hospital Sociosanitari i Asil Nicolau Font, i el centre de rehabilitació Selva Marítima, ubicat a Fenals.

Durant la trobada, la Corporació ha informat també dels nous rols de professionals que s’han incorporat a l’Àrea Bàsica de Salut, concretament amb professionals de dietètica i nutrició, benestar emocional (psicòlegs), fisioterapeutes, i amb previsió d’incorporar higienistes per continuar treballant des de l’atenció primària en l’àmbit de la prevenció de diferents patologies.

Accesibilidad
X