Loading...
Buscar

NOTÍCIES

El coronavirus és una malaltia molt contagiosa, fet que obliga als professionals sanitaris que estant en contacte amb pacients Covid-19 a extremar les precaucions i atendre’ls fent ús d’un uniforme concret per evitar, en la mesura del possible, la transmissió de la malaltia. L’ús de la granota, màscara, guants i mascaretes és fonamental.

Les mesures de protecció són molt necessàries però poden restar proximitat entre el sanitari i el pacient, perquè el malalt no identifica amb claredat el rostre concret de la persona que l’atén. És per això que les infermeres i auxiliars d’Hospitalització dels Hospitals de Blanes i Calella, seguint els passos d’altres centres hospitalaris, han desplegat una iniciativa per humanitzar més el tracte amb els pacients en aquests moments d’excepcionalitat.

La iniciativa consisteix en l’ús d’una fotografia personal que el professional porta penjada al coll com si fos una acreditació per tal que el pacient pugui visualitzar el rostre de la persona que l’està assistint. Aquesta fotografia porta el nom de la persona i està plastificada per poder-la netejar. Per ara, la resposta de molts pacients envers aquesta acció està sent molt positiva i valorada.

Accesibilidad
X