Loading...
Buscar

Deixa’ns la teva dedicatòria per a les professionals del sector sanitari!

  • Amb motiu del Dia de la Dona, els usuaris que acudeixin aquests dies als centres d’atenció primària de la Corporació podran escriure una dedicatòria per a les dones treballadores en l’àmbit de la salut

Amb Motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el pròxim 8 de març, els usuaris que acudeixin aquests dies a algun dels centres d’atenció primària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva podran deixar una dedicatòria a les dones professionals del sector de la salut.

En els sis centres d’atenció primària de la Corporació (CAP Calella, CAP Malgrat, CAP Palafolls, CAP Lloret, CAP Rieral i CAP Tossa), l’usuari trobarà un cartell amb motiu del Dia de la Dona juntament amb unes butlletes en blanc on podrà escriure una dedicatòria i introduir-la dins la bústia de suggeriments. El mateix 8 de març els usuaris podran veure a cada centre de primària un petit mural amb les dedicatòries rebudes.

Es tracta d’una iniciativa engegada per l’equip de professionals del programa de Benestar Emocional i Salut Comunitària de l’atenció primària, format per psicòlogues clíniques i treballadores socials de la Corporació.

 

Accesibilidad
X