Loading...
Buscar

NOTÍCIES

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha confirmat aquest divendres al vespre en roda de premsa que a partir de dilluns 18 de maig, la Regió Sanitària de Girona entra a la fase 1 del desconfinament, regió a la qual pertanyen els territoris de la Corporació.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva dona cobertura sanitària als ciutadans de l’Alt Maresme que engloba els municipis de Canet de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Palafolls,Tordera i Fogars. Així com també els de la Selva Marítima i que la formen Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar.

En aquesta primera fase es permeten reunions de fins a 10 persones i s’obre el petit comerç, les terrasses amb la meitat de l’aforament del que és habitual, i els allotjaments turístics sense ús de zones comunes i amb restriccions.

Es poden celebrar espectacles culturals amb fins a 30 persones assegudes en espais tancats, i fins a 200, també assegudes, a l’aire lliure, i els museus es poden visitar amb un terç de l’aforament.

També es reprenen les activitats esportives no professionals que no impliquin contacte físic.

Es permeten viatges a segones residències, sempre i quan es trobin dins la mateixa regió sanitària.

A la pàgina web del Departament de Salut trobareu tot el que es pot fer en aquesta fase.

Accesibilidad
X