Loading...
Buscar

Diversos mitjans d’àmbit nacional es fan ressò de l’obertura d’una consulta d’assessorament sexològic a l’Hospital de Calella per a pacients amb càncer de pit

En el Dia Internacional del Càncer de Mama, els informatius de Televisió Espanyola, el programa La Nit dels Ignorants de Catalunya Ràdio, Catalunya al Dia de Catalunya Ràdio o Ràdio 4 de Ràdio Nacional d’Espanya que han volgut abordar un tema del qual se’n parla poc, i és la sexualitat en les dones que pateixen o han patit càncer de mama.

Aquest passat mes d’abril es va engegar des de la Unitat de Patologia Mamària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva una iniciativa molt innovadora. A l’Hospital de Calella es va obrir una consulta d’assessorament sexològic per a les dones que pateixen o han patit càncer de pit tant si són de l’Alt Maresme com de la Selva Marítima. Podeu recuperar la notícia que es va fer en el seu moment AQUÍ.

En el seu dia, diversos mitjans del territori es van fer ressò del projecte. Ara, i coincidint amb el Dia Internacional d’aquesta malaltia, han estat mitjans d’àmbit nacional els que han volgut posar l’accent en aquest aspecte, que encara es veu com a tabú. En els pròxims dies anirem compartint tots els impactes.

La Dra. Maria Álvarez, ginecòloga de l’Hospital de Calella i membre de la Unitat de Patologia Mamària, juntament amb una pacient que ha assistit a diverses consultes de sexologia, han parlat amb diferents mitjans de comunicació sobre aquest projecte.

Podeu recuperar els diferents impactes als mitjans de comunicació a continuació:
Accesibilidad
X