Loading...
Buscar

Donació de sang a l’Hospital de Blanes dilluns 13 de desembre en benefici de la Marató de TV3, dedicada a la salut mental

  • Les extraccions es faran a la sala d’actes del centre de 10 a 14 h i de 15 a 17 h, si es vol s’hi pot anar amb cita prèvia a través del portal Banc de Sang, però no és imprescindible

L’associació de Treballadors de la Corporació de Salut de La Selva, amb motiu de la Marató de TV3 del pròxim 19 de desembre, dedicada a la salut mental, ha organitzat un any més la campanya de donació de sang pel 13 de desembre a la sala d’actes de l’Hospital de Blanes de 10 a 14 h i de 15 a 17 h.

L’acció té un doble objectiu. D’una banda, col·laborar amb les necessitats del Banc de Sang, amb la pandèmia les donacions han disminuït molt i calen 1.000 donacions diàries per als tractaments als hospitals, així com s’anima a la donació de plasma a les persones que hagin patit la malaltia. I de l’altra, participar amb la Marató de TV3. Així per cada donació de sang i plasma que es faci, l’Associació de Treballadors farà una aportació econòmica de 3 euros.

Donada la gran necessitat que hi ha de donació de sang, les persones que vulguin participar a la campanya poden presentar-se directament al centre o si es prefereix també es pot agafar cita prèvia al Banc de Sang, encara que no és un requisit imprescindible.

Cal recordar que enguany tots els diners que es recullin a la Marató de TV3 es destinaran a la investigació en l’àmbit de la salut mental amb l’objectiu de millorar la qualitat i l’esperança de vida de les persones que conviuen amb un trastorn.

Accesibilidad
X