Loading...
Buscar

NOTÍCIES

Davant la situació actual de confinament en la qual ens trobem degut a la COVID-19, en ocasions ens pot costar controlar les nostres emocions. En situacions d’alerta sanitària com aquesta, és inevitable tenir una tendència a desenvolupar alguns sentiments negatius, com por, angoixa o tristor.

Per fer front a aquesta situació, des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya s’ha posat a disposició de la ciutadania una aplicació web a través de la qual es podrà fer una avaluació del nostre estat emocional per determinar quines són les nostres necessitats.

Es tracta de Gestioemocional.cat, a la qual es pot accedir des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil (smatphone, Tablet). Una vegada dins l’aplicació web, es pot realitzar un test per avaluar la teva salut mental, disposar d’eines per gestionar les emocions, accedir a recursos professionals de salut mental, així com rebre consells i indicacions sobre com actuar davant de cada situació. En el cas que fos necessari, es facilitarà atenció amb un professional.

La situació actual és anòmala per tothom. Poder controlar i gestionar les nostres emocions és clau per mantenir un bon estat de salut físic i mental durant aquets període d’excepcionalitat.

Accesibilidad
X