Loading...
Buscar

El Dr. Joan Guix, expresident de la Corporació, guardonat amb el Premi Jaume Esperalba a la trajectòria professional a la 26a jornada de Recerca Sanitària al Maresme

  • Guix que va presidir la institució entre els anys 2019 i 2023 ha agraït el reconeixement, que distingeix les persones que han influït en la millora de les Ciències de la Salut al Maresme

El Dr. Joan Guix, qui va ser president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva entre els anys 2019 i 2023, ha estat guardonat amb el Premi Jaume Esperalba, que en aquest cas distingeix la seva trajectòria professional per haver influït en la millora de les Ciències de la Salut al Maresme.

Recordem que Joan Guix a banda de presidir la Corporació, també va ser cap del servei d’Urgències de l’Hospital de Calella a la dècada dels 80.

El premi l’ha rebut en el marc de la 26a Jornada de Recerca de la Filial del Maresme de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques que es va celebrar dijous a Calella amb l’objectiu de donar a conèixer els projectes que han realitzat professionals de les Ciències de la Salut en centres de la comarca del Maresme en els últims dos anys. Així mateix la jornada també vol reforçar els lligams entre professionals de la salut de diferents àmbits (professionals de la medicina, infermeria, biòlegs, farmacèutics, psicòlegs…) i el camp de la recerca.

Accesibilidad
X