Loading...
Buscar

El laboratori de l’Hospital de Blanes canvia d’ubicació

  • El nou espai és més gran i disposa d’un millor accés per a la recollida de mostres

El laboratori de l’Hospital de Blanes canvia d’ubicació i es trasllada a una altra zona del centre que compta amb més espai i amb millores per facilitar i agilitzar la feina dels tècnics de laboratori.

Entre els principals avantatges d’aquest canvi d’ubicació cal destacar que es guanya més espai, permetent d’aquesta manera una millor distribució dels analitzadors i de l’equipament, a més d’un millor accés per a la recollida de mostres i la incorporació d’un tub pneumàtic entre el servei d’Urgències i el laboratori que agilitza l’arribada de les mostres.

Cal recordar que el laboratori de l’Hospital de Blanes s’organitza conjuntament sota la direcció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) i la Xarxa de Diagnòstic Biomèdic i per la Imatge (dibi).

Amb motiu d’aquest canvi d’ubicació del laboratori, aquest dimarts 17 de maig han visitat les noves instal·lacions part de la directiva de dibi: Pere Vallribera, gerent; Núria Garcia, directora de Gestió; Glòria Molins, directora de Persones; i Mireia Canal, directora tècnica. Durant la visita, en la qual han pogut saludar i parlar amb els professionals del laboratori, han estat acompanyats pel Dr. Lluís Franch, gerent de la CSMS; Joana Blázquez, directora d’Infermeria de la CSMS; Carme Padullés, directora Economico-financera de la CSMS i Jose Miguel Martínez, cap de laboratori de la CSMS.

 

 

Accesibilidad
X