Loading...
Buscar

El projecte ‘Home Connect’, liderat per l’equip d’atenció domiciliària de la Corporació, rep la beca eHealth COMG

  • La beca, dotada en 12.000 euros, s’adreça a projectes de recerca i innovació que aportin solucions tecnològiques per millorar la salut i la qualitat de vida dels pacients

El projecte ‘Home Connect’, liderat pel servei d’Atenció Domiciliària Integral de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ha estat guardonat amb la beca eHealth COMG que lliura anualment el Col·legi Oficial de Metges de Girona i el Campus Salut de la Universitat de Girona.

La beca, dotada en 12.000 euros, s’adreça a projectes de recerca i innovació que aportin solucions tecnològiques per millorar la salut i la qualitat de vida dels pacients.

‘Home Connect’ és una plataforma mHealth que proposa implantar una nova forma de seguiment a temps real dels pacients en règim d’hospitalització a domicili, la qual permeti avançar cap a la medicina personalitzada. A través de l’app, desenvolupada amb la col·laboració de l’empresa Digitomedica, l’usuari pot intervenir en el seu procés de cura i interaccionar amb els professionals de la salut.

El projecte ‘Home Connect’ ja ha rebut altres guardons com el Premi al Millor Projecte de Recerca de la Corporació, la Beca per a la Recerca en Atenció Hospitalària i Sociosanitària de l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el tercer premi CSC Impulsa 2022 del Consorci de Salut i Social de Catalunya, i la 21a edició del Premi de Recerca d’Atenció Sociosanitària de la Fundació Mutuam Conviure.

 

Accesibilidad
X