Loading...
Buscar

El pròxim 12 de desembre s’inicien les obres de millora al Consultori local de Palafolls

  • El projecte inclou l’adequació de la sala d’infermeria, l’ampliació d’una consulta i la creació d’una altra i altres millores dels espais interns per facilitar la tasca diària dels professionals

El pròxim 12 de desembre s’inicien les obres de millora al Consultori local de Palafolls.
La reforma començarà per l’antiga sala de maternitat, que pertany a l’Ajuntament, i és on es feien les sessions de prepart i postpart. Amb el nou projecte, es crearà un accés independent i s’habilitarà una gran sala no assistencial on poder-hi fer activitats, acompanyada d’un lavabo i un petit vestuari.

D’altra banda, i dins del mateix consultori, s’adaptaran els lavabos per a persones amb mobilitat reduïda i s’habilitarà un canviador de nadons. S’adequarà la sala d’infermeria, s’ampliarà una consulta i se’n crearà una de nova. El projecte també inclou altres millores menors en els espais interns dels professionals per facilitar la seva tasca diària.

De moment, l’atenció als usuaris i a les usuàries no es veurà afectada amb l’inici dels treballs, que es preveu que durin uns tres mesos aproximadament.

Accesibilidad
X