Loading...
Buscar

El punt de vacunació de la fàbrica Llobet-Guri de Calella es reorientarà i només vacunarà la ciutadania que li toqui com a àrea bàsica de salut

  • A partir del dia 30 de setembre comença la reorientació de la vacunació amb el tancament dels punts de vacunació massius
  • A la Regió Sanitària Girona s’han administrat fins avui unes 1.172.000 vacunes

Des que va començar la campanya de vacunació contra la Covid19, a finals de desembre de 2020, s’han administrat a la Regió Sanitària de Girona 1.172.000 vacunes. Donat que ja s’ha assolit el 68,5% de la població amb la paula completa, ara la campanya enceta una nova etapa, en la qual es concentrarà la vacunació en els centres d’atenció primària o en els locals habilitats per aquesta finalitat en diferents municipis.

Així, el dia 30 de setembre començarà la nova reorientació de la vacunació amb el tancament dels punts de vacunació massius. D’aquesta manera la fàbrica Llobet-Guri de Calella deixarà de ser punt de vacunació de caire més massiu, on es podia vacunar qualsevol persona que hi anés, i es reconvertirà en punt de vacunació de la pròpia àrea bàsica de salut. Sí que s’administraran les segones dosis que hagin quedat pendents de gent de fora de l’àrea bàsica de salut.

La fàbrica Llobet-Guri va esdevenir punt de vacunació massiu el passat 7 de juny i fins avui ha rebut ciutadania de diferents poblacions. En aquest punt s’han administrat al voltant d’unes 52.000 vacunes.

Aquí podeu trobar tots els punts massius de la Regió Sanitària de Girona que tanquen definitivament o reorienten la seva activitat vacunal.

Accesibilidad
X