Loading...
Buscar

NOTÍCIES

L’arribada de la Covid-19 ha provocat una situació nova per a tothom, sobretot per a tot el personal vinculat a l’àmbit sanitari. El nou escenari ha generat, en molts casos, sentiments difícils de gestionar com són l’angoixa, la por, la tristesa o l’estrès.

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ja es va posar a disposició de tots els professionals, des de l’inici de la pandèmia, un programa de suport psicològic per a totes les persones que ho poguessin necessitar en un moment determinant.

Al llarg d’aquestes setmanes, han sorgit altres iniciatives complementàries a aquest recurs. Des del servei d’Urgències de l’Hospital de Calella han posat en marxa des de finals del mes de març sessions de meditació, entre 10 i 15 minuts de durada, per a tots els professionals que hi vulguin assistir, treballin o no al servei d’Urgències.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de la coach Bárbara Giraco, que és l’encarregada de dirigir les sessions a través de videoconferència. En aquestes sessions, que s’organitzen cada matí de 8.30 h a 8.45 h a la sala de reunions del servei d’Urgències de Calella, s’hi treballa la respiració profunda per trobar la calma dins d’un mateix i poder afrontar el dia amb més serenor.

Accesibilidad
X